FAQ

Hvad er Rapzonen?

Rapzonen er musikstudiet for dig, der vil tage din rap til næste level! Studiet ligger i Glumsø (10 minutter fra Ringsted), har producer og alt hvad du skal bruge for at tage din musik videre!

Hvad har RAPZONEN opnået?

Rapzonen har haft sange i radioen, optrådt på festivaler, haft interviews med TV2, DR1, har over 300.000 lyt, har arbejdet sammen med over 100 rappere og meget mere.

Hvordan booker jeg en studiesession?

Du booker tid øverst og modtager derefter en bekræftelse. Du møder op på adressen på aftalt tid, indspiller din musik og får sangene tilsendt efterfølgende.

Skal jeg kunne noget for at komme i RAPZONEN?

Du behøves ingen erfaring eller niveau for at ramme RAPZONEN. Vi hjælper dig, der hvor du er og får det bedste ud af dig. Vi har mange der kommer i studiet, hvor det er deres første gang og vi er så klar på at guide dig til at lave det bedste musik muligt.

Hvordan foregår en studiesession?

Du bestemmer hvad der skal laves til en session. Du har måske skrevet tekster hjemmefra og har et beat fra youtube, som du gerne vil indspille ind over. Vi har også beats klar til at indspille på. Vi guider dig gennem hele sessionen og du skal bare fokuserer på din rap, fyre den af og hygge dig! Produceren starter et stopur, der viser hvor længe du har været i studiet.

Hvor mange må jeg tage med i studiet?

Du må tage 5 personer med i studiet. Der er sofaer og god plads til at folk kan hygge sig i loungen.

Hvor meget kan jeg nå at indspille?

Hvis du har skrevet nogle bars hjemmefra, kan du sagtens nå at indspille 3 sange på 2 timer! Vi er hurtige til at mixe vokalen og vi kan få lavet en masse effektivt musik!

Mixer i mine sange?

Vi putter altid et clean mix på din vokal i studiet. Hvis du fx gerne vil udgive sangen, kan vi mixe og master den for 300kr.