DET SIGER VORES MEDLEMMER

tjek vores +30 udtalelser ud, fra artister der har satset på deres musikkarriere og har fået enormt meget hjælp på rejsen fra rapzonen, hvilket vi er enormt stolte af.

Plastic Cover Film Cutout

Tag ikke kun vores ord for det - se vores over 100 fem-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Vi er enormt stolte over at have lagt blod, sved og tåre i dette projekt og at eleverne i forløbet er taknemmelige for den værdi og støtte som RAPZONEN har kunne hjælpe dem med, på deres individuelle rejse.

(Alle nedenstående anmeldelser kan findes på trustpilot)

“Rapzonen er en god mulighed for optrædener til koncerter, en god mulighed for at lærer en masse nyt, en god mulighed for at lære en masse nye artister at kende, det vil sige fælleskabet er der, mulighederne for at optræde til koncerter er der, og derved er der mulighed for at gro som en artist, både med koncerter, og en masse lærerige tips og tricks. fik jeg også sagt at der følger rabatter til alt muligt med?”


-Nik, Medlem af Rapzonen

“Er relativ ny i Rapzonen, men man kan uden tvivl straks mærke Lasse's autencitet og engagement. Lasse ønsker og opfordrer en til at udfordre og udforske sig selv og sin musik - samtidig med, at man mærker efter og tager sig den tid man behøver. Der er plads til alle, uanset niveau, og det fjerner et pres fra at være 'perfekt' og sætter derimod fokus på udvikling. Rapzonen er et forløb man skal tage, hvis man er klar til at tage ansvar for sin udvikling, for sine drømme og sin karriere. Det kræver noget, men man lærer en helt masse og bliver hele tiden husket på, hvorfor det netop er musikken, man brænder så meget for!”


-Siv Astrid, Medlem af Rapzonen

“Anbefalelsesværdigt!

Selve forløbet er delt op i moduler, hvori du kan tage det i helt eget tempo. Alt fra mindset, promovering, og rettigheder til grundlæggende musikteori.

Lasse, som er manden bag, er virkelig åben og imødekommende fyr! Altid hjælpsom og enormt kompetent til sit craft! Han brænder virkelig for det og har styr på sin ting. Du bliver også en del af et community der virkelig er i vækst - en god mulighed for collabs med andre ligesindede!”


-Louis Bonnin, Medlem af Rapzonen

“Super godt springbræt til at blive en bedre musiker. Rapzonen giver muligheder til at opleve, nye muligheder for at snakke sammen med folk der brænder for det samme som dig og muligheder for udvikling. Super godt fællesskab. Jeg kan stærkt anbefale Rapzonen.”


-Mathias Pettersson, Medlem af Rapzonen

Adgang til Danmarks førende rapper, sanger og producer kursus

Moduler og Systemer

Først og fremmest giver Rapzonen Academy dig redskaber, værktøjer og skabeloner til at få succes som musiker, uanset om du vil signes af et label eller gå den individuelle vej.


Samtidigt får du fundamentale principper, teknikker og tankesæt til at navigere i musikbranchen, et uvurderligt fælleskab samt muligheder som ikke findes på egen hånd - alt skabt til dit fremtidige musikalske og personlige liv.

Koncerter, studiesessions, workshops, events og arrangementer

Rapzonen er ikke bare endnu et “online kursus”, med en række videoer. Vi mødes ofte in real life til vores koncerter, studiesessions i DK´s største studier, workshops rundt i hele landet, som en del af pakken.

Box

RAPZONEN ACADMY

horizontal line
Green Check Mark

24/7 adgang online

Green Check Mark

1 ugentlig Q&A, Live Coaching og Feedback

Green Check Mark
Green Check Mark

+100 timers optagede live-coachings

Green Check Mark

+25 Værktøjer, redskaber og skabeloner

Green Check Mark
Green Check Mark
Green Check Mark
Green Check Mark
Green Check Mark

Koncerter, studiesessions og workshops

Mulighed for playlisting og radioplay

Rabatter i musikstudier

horizontal line

Livslangt forløb med adgang til alle opdateringer

Inkluderet i forløbet

Ekslusivt Community

VIP promoverings-program

+30 timers videomatriale

Plastic Cover Film Cutout
Box
rounded banner button white

Spørgsmål

Er du stadig ikke afklaret?

Føler du stadig, der er ting du ikke har fået besvaret

på hjemmesiden eller i min gratis intro video?På dette kald vil du komme til at snakke med Lasse og her kan du stille alle de spørgsmål du vil.

Futuristic Wave Line

Rapzonen er for dig som vil tage din musik fra et hobbyprojekt til en indkomst-genererende sidehustle

All right reserved, RAPZONEN ACADEMY©

Tjek disse ting ud

Udtalelser

Trustpilot

Demovideo

Find os på sociale medier

Blue Facebook Social Media Icon
Youtube Official Icon